top of page

Huidsuplementen


Hoogwaardige Visolie

Omega-3 helpt om de huid te hydrateren. Een droge huid kan leiden tot rimpels en fijne lijntjes. Omega-3 vetzuren helpen het vocht in de huid vast te houden en de huid te beschermen tegen uitdroging.


Ten tweede kunnen Omega-3 vetzuren ontstekingen verminderen. Ontstekingen zijn een belangrijke oorzaak van huidproblemen, zoals acne, rosacea en eczeem. Omega-3 kan helpen de ontsteking te verminderen, waardoor de huid er rustiger uitziet en voelt.


Ten derde bevordert Omega-3 de celregeneratie. De huid vernieuwt zichzelf voortdurend, maar naarmate we ouder worden, wordt dit proces trager. Omega-3 vetzuren helpen de huidcellen gezond te houden en stimuleren de celregeneratie, waardoor de huid er jonger en frisser uitziet.Vitamine D + K

Het is al langer gekend dat vitamine D³ een helende werking heeft op een onstoken huid.  Dit icm met K² zorgt voor het voor  een optimale werking. Ook zorgt vitamine K² voor ader en haarvaten ontkalking maar ook Elastine vezels ontkalking. Dit maakt van Vitamine K² de enige vitamine die anti - aging  werkt.

Collageen

Deze collageen bevat een unieke mix van ingrediënten die de aanmaak van collageen een boost geven en fijne lijntjes en rimpels verminderen. Het helpt ook bij het verminderen van vermoeidheid en uitputting en bij het behoud van een gezond immuunsysteem en zorgt voor een optimale hydratatie!

Multi vitamine & mineralen

Een ultiem voedingssupplementcomplex met actieve vitamines en mineralen dat bijdraagt aan stralende huid! Deze unieke samenstelling van antioxidanten is in Noorwegen geproduceerd en bevat vitamine C evenals anthocyanen uit blauwe en zwarte bessen. Deze Multi vitamine en mineralen complex is de perfecte combinatie voor een zuivere huid. Het bevat uitsluitend actieve, hoogwaardige ingrediënten met gedocumenteerde biologische effecten en goedgekeurde gezondheidsclaims


Huidverbetering van binnenuit


Psoriasis


 Anti aging Vochtarme huid 


bottom of page