top of page

Striemenbehandeling

bgImage

Striort® is een orthomoleculaire methode om striemen, of striae, te bestrijden. Het is een innovatie behandeling met uitzonderlijke resultaten dat nog nooit eerder​ is gezien in ​de wereld van de esthetiek. Samen met de Bothanice Mineral thuisproducten uit Brazilië verminderd de striemen/striae tot maximaal 80% na 1 tot 3 behandelingen.

Het is een niet-chirurgische methode, waardoor er haast geen littekens overblijven.

Veelgestelde vragen over Striort

Hoeveel sessies heb ik nodig?


Vaak heb je voldoende aan 2 sessies. Met 1 sessie is het mogelijk om 30% tot 50% resultaat te behalen. Bij 2 sessies is het mogelijk om 50 tot 70% resultaat te behalen. Om goede resultaten te krijgen, is het van groot belang dat de nazorgproducten regelmatig en correct worden gebruikt. Bij een eventuele 3e sessie is het resultaat 80%.

Hoe snel zie ik resultaat?

Na 1 sessie zie je binnen 4 weken opmerkelijk resultaat.

​​​

​Hoeveel tijd moet er zitten tussen meerdere sessies? ​

Tussen 2 sessies mag maximaal 4 weken zitten.

​​

Behaal ik altijd resultaat?


Dankzij deze behandeling behaal je op 3 sessies minstens 80 % resultaat. Dus 80% van jouw striemen verdwijnen met zekerheid wanneer je de thuiszorg juist uitvoert. Het uiteindelijke resultaat is persoonlijk, dus het is belangrijk om rekening te houden mogelijk 3 sessies en niet te verwachten dat alles met 1 sessie zal verdwijnen.

Op welke lichaamsdelen kan ik de behandeling laten toepassen?


Striemen zijn lijnvormige huidafwijkingen die vooral op de buik, de borsten, de boven- en onderarmen, de heupen en billen voorkomen. Op al deze plaatsen op het lichaam kan deze behandeling toegepast worden. De striemen zijn het resultaat van verslapt en soms gebroken collageenweefsel. Met de behandeling worden deze geactiveerd en versterkt.

Als je overtollig vel hebt op de plek waar de striemen zitten zal STRIORT ook voor versteviging van de huid zorgen.

​​

​Hoelang duurt de behandeling en is het pijnlijk? ​


Deze behandeling duurt ongeveer 60 minuten per zone. De behandeling wordt beschouwd als niet pijnlijk door de meesten, maar wordt als pijnlijk beschouwd bij dames met een lage pijngrens.

​​

​Mag ik zonnen na deze behandeling? ​


De behandelde zone mag niet blootgesteld worden aan zon tot het genezen is, dit duurt 4 tot 6 weken. Na 6 weken kan u zonnen met SPF 50.

bgImage
bottom of page