top of page

Tanden Bleken

touch up 30'min 35 euro

basis 60'min 50 euro

deluxe 90'min 70euro

ultra 120 min 100 euroHoe het werkt

De tint van het gebit word voor de behandeling door ons opgemeten en samen met u vastgesteld. Uw lippen worden ingesmeerd ter bescherming van het LED-licht, de mondspreider wordt geplaatst en daarna word de bleekgel aangebracht. Met behulp van de professionele bleeklamp wordt de gel geactiveerd. Dit proces wordt een aantal keren herhaald, dit is afhankelijk van de door u gekozen behandeling.

Na de behandeling word het gebit opnieuw opgemeten en kunt u het resultaat direct bekijken!

Resultaat

Na een behandeling ziet u meestal zichtbaar resultaat, helaas valt niet te garanderen. Bij de een gebeurt dit sneller als bij de ander. Wilt u ze nog witter hebben dan kan er altijd een vervolgafspraak worden gemaakt. Dit kan zelfs al op korte termijn omdat het peroxidevrij is. Voorafgaand aan de behandeling kunnen wij nooit een tint voor u uitkiezen.


Onderaan de pagina vindt u enkele van onze resultaten.

Touch up 30 minuten 1-2 tinten

Basic 60 minuten 6-8 tinten

Deluxe 90 minuten 11-12 tinten

Ultra 120 minuten 14-16 tinten


Wij raden de behandeling van 90 of 120 minuten aan voor het meest zichtbaar resultaat.

Dit mag verdeeld worden in 2 afspraken of in 1 keer.

Bij de eerste afspraak dient het volledige bedrag contant te worden afgerekend.

Kronen, vullingen, bruggen en meer


In de praktijk blijkt het materiaal waarvan witte vullingen zijn vervaardigd (composiet) toch heel redelijk mee te bleken. Mocht na een bleekbehandeling toch een kleurverschil ontstaan, dit kan de tandarts gemakkelijk verhelpen door composiet te gebruiken in de nieuwe tandkleur.

Eten en drinken na de behandeling

De eerste 24 uur raden wij aan geen kleurstoffen te benuttigen. (Coca-Cola, tomatensaus etc.) Roken binnen 24 uur geschiet geheel op eigen risico, ben je niet in staat om dit vol te houden probeer dan minimaal 3 uur te wachten met de eerste sigaret.

Hoelang blijft het zichtbaar?

Het duurt ongeveer 6- 12 maanden voordat je gebit weer teruggaat naar de oorspronkelijke kleur. Dit is gemiddeld, bij de een kan dit eerder gebeuren dan de ander. Voor een blijvend resultaat raden wij aan om tussen de 3-4 maanden terug te komen. We werken uitsluitend met natuurlijke producten die niet sterk en agressief zijn.

bottom of page