top of page

VETZUREN TEST

OMEGA-3 TEST KIT


Test uw vetzuurbalans met onze omega-3 verhoudingstest

Met behulp van een eenvoudige thuisbloedtest krijgt u snel een antwoord op uw omega-6 en omega-3-verhouding. Vervolgens vindt u na 30 werkdagen de uitslag op omegaratiotest.com.


Omega-6/Omega-3-Verhoudig


De analyse meet de hoeveelheid omega-6- en omega-3-vetzuren in uw rode bloedcellen. De meest voorkomende omega-3 vetzuren zijn eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA). Het deel van deze twee soorten vetzuren van alle vetzuren in de rode bloedcellen noemen we uitgedrukt in percentage de omega-3-index.

De omega-3-index is een goede manier om te meten of u genoeg omega-3 vetzuren binnenkrijgt via uw normale dieet. Een omega-3 index die lager is dan 4 wijst op een hoger risico op hart- en vaatziekten en de verhouding tussen de omega-6 en omega-3 vetzuren in uw celmembranen biedt informatie over de toestand om optimaal te functioneren.


Belangrijk om te onthouden:


Wanneer uw EQ Omega-3-verhouding wordt getest, zijn er een paar dingen die u moet weten.

Omdat de uitslag van de test vertrouwelijk is en geanalyseerd wordt door Vitas AS, een onafhankelijk particulier bedrijf dat alle analyses en rapportem onafhankelijk uitvoert, is het echt belangrijk dat u uw ID-nummer goed bewaart.

Dit nummer vindt u op de brief die bij de testkit zit. U moet ook niet vergeten om het IDnummer te plakken op zowel de kaart van het bloedmonster als op de aluminium zak met de test die u naar Vitas AS stuurt. Zonder uw ID-nummer kan Vitas AS u niet de uitslag van uw test geven.


Onze Tip:


Maak een foto van uw ID-nummer voor het geval u de brief kwijtraakt. Volg de gebruiksaanwijzing van uw testkit zorgvuldig op over hoe u de bloedtest uitvoert. • Bekijk de uitslag op omegaratiotest.com.

Zo Controleert u de uitslag

Op de website omegaratiotest.com U kunt uw uitslag eenvoudig inzien en meer lezen over hoe u uw resultaat moet interpreteren. Als u wilt, kunt u uw uitslag ook vergelijken met de uitslag van eerdere tests.


1. WAAR TE CONTROLEREN


Ga naar auf omegaratiotest.com en registreer uw Omega-6/Omega-3-verhouding testkit ID-nummer voor toegang tot de uitslag.


2. UW UITSLAG

U krijgt twee verschillende uitslagen, uw Omega-3-index en uw Omega-6 (AA)/Omega-3 (EPA)-verhouding.


3. HOE TE INTERPRETEN


Klik op de afbeelding UW UITSLAG INTERPRETEREN aan de onderkant van de pagina voor meer informatie over de uitslag.

bottom of page